18 Μαρ 2016

Τρίκαλα: δράση της Λαϊκής Αντίστασης - Α.Α.Σ. και διήμερο κατά του πολέμου για το προσφυγικό

Δελτίο τύπου 

Στα πλαίσια της πανελλαδικής αντιϊμπεριαλιστικής - αντιπολεμικής καμπάνιας αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και μετανάστες οι δυνάμεις της Λαϊκής Αντίστασης - Αριστερής Αντιϊμπεριαλιστικής Συνεργασίας- πραγματοποίησαν παρεμβάσεις στην πόλη των Τρικάλων και σε χωριά του Νομού.
Οι ιμπεριαλιστές μέσω των ανταγωνισμών τους, που πλέον έχουν πάρει παροξυσμικά χαρακτηριστικά, ισοπεδώνουν χώρες και εξαναγκάζουν στην προσφυγιά εκατομμύρια ανθρώπους. Ταυτόχρονα, η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, η μετατροπή της χώρας μας σε ορμητήριο των διεθνών σφαγέων αλλά και σε στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων, η πλήρης ευθυγράμμιση της αστικής τάξης της χώρας και των πολιτικών δυνάμεων που την υπηρετούν στις ιμπεριαλιστικές απαιτήσεις, πάνε χέρι-χέρι με τις πολιτικές που εξαθλιώνουν τους λαούς και ξεθεμελιώνουν τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα.
Είναι αναγκαίο λοιπόν να δυναμώσουμε το αντιπολεμικό- αντιϊμπεριαλιστικό κίνημα. Να δημιουργήσουμε κοινό μέτωπο των λαών ενάντια στον πόλεμο, τον ιμπεριαλισμό και το φασισμό. Να απαιτήσουμε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, άσυλο, έγγραφα, περίθαλψη για τους πρόσφυγες. Να συνδέσουμε τους αγώνες που δίνει ο λαός μας ενάντια στο χτύπημα των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων με τον αγώνα ενάντια στους πολέμους και στις επεμβάσεις.
Σ’ αυτά τα πλαίσια στηρίζουμε και συμμετέχουμε στο διήμερο αντιπολεμικής δράσης και αλληλεγγύης στους πρόσφυγες που πραγματοποιείται στα Τρίκαλα.

Παρασκευή 18 Μάρτη, στις 8μμ στο Δημαρχείο: Εκδήλωση - συζήτηση.
Σάββατο 19 Μάρτη στις 12 το μεσημέρι στην πλ. Ρήγα Φεραίου: Συγκέντρωση.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/3/16, 11:37 π.μ.

    Διαβαζοντας το καλεσμα της Λ.Αντιστ-Αρ.Αντ.Συνεργασιας για την ''πανελ.αντιίμπεριαλιστικη ανιπολεμικη καμπανια'' δεν καταλαβα οτι υπονοουσε και συνεργασια-προβολη-ξεπλυμα και με τον πρωην υπουργο πολεμου που διεπρεψε στο σφυκτοαγκαλιασμα της Ελλαδας με τους σιωνιστες και στην γενικοτερη προωθηση των ιμπεριαλιστικων σχεδιασμων.ΜΑΝΩΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com