...................

15 Μαρ 2016

Λάρισα: εκδήλωση - συζήτηση της Λαϊκής Αντίστασης και αντιιμπεριαλιστική - αντιπολεμική πορεία

Οι επιδιώξεις των ιμπεριαλιστών και ο δρόμος των λαών

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται ο ανταγωνισμός των μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων στην ευρύτερη περιοχή μας. Ένας ανταγωνισμός που γεννά τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, όπως είχε γεννήσει τον πόλεμο σε Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Ουκρανία κτλ.
Με αποτέλεσμα αυτές οι χώρες να έχουν ισοπεδωθεί αφού πρώτα της αιματοκύλισαν και χάραξαν τα νέα σύνορα με το αίμα των λαών. Αυτό βιώνουμε και σήμερα στην χωρά μας όταν τα γαλλικά και αμερικανικά αεροπλάνα ξεκινούν αυτήν την λυσσαλέα επίθεση, όταν ο στόλος του ΝΑΤΟ είναι στο Αιγαίο, όταν οι κολασμένοι της γης αναγκάζονται να περπατήσουν από τη Μέση Ανατολή ως τη Γερμάνια με πέρασμα την Ελλάδα.
Για αυτό είναι αναγκαίο να υπάρχει η αλληλεγγύη μεταξύ των λαών που όχι μόνο θα βοηθήσει τους προσφυγές/μετανάστες σε τρόφιμα και άλλα λοιπά, άλλα και θα δείχνει τους πραγματικούς υπαίτιους και την πραγματική αίτια, δηλαδή τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τους φονιάδες των λαών. Για αυτό είναι αναγκαία η δημιουργία ενός αντιιμπεριαλιστικού αντιπολεμικού μετώπου, ικανού να βάλει φραγμό στον πόλεμο των ιμπεριαλιστών. Οι λαοί δεν έχουν ανάγκη από προστάτες!

Παρασκευή 18/3: Εκδήλωση - Συζήτηση στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο ΜΕΤΡΟΠΟΛ
Εκπρόσωποι ΛΑ-ΑΑΣ και PARTIZAN (Τoυρκία)

Σάββατο 19/3: Αντιιμπεριαλιστική – Αντιπολεμική πορεία στις 11π.μ. πλ. Ταχυδρομείου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com