3 Μαρ 2016

Η 79η μέρα στην Τσίζρε (φωτογραφίες)

Στην συνοικία Σιρνάκ της Τσίζρε, ο λαός βγήκε χθες στους δρόμους μετά την άρση της επί 79 μέρες απαγόρευσης κυκλοφορίας. Η άρση της απαγόρευσης ίσχυσε από τις 5 το πρωί ως τις 7:30 το απόγευμα. Οι οικογένειες που γύρισαν είδαν με μεγάλη θλίψη, την καταστροφή των σπιτιών τους λόγω των πολυήμερων συγκρούσεων. Τεράστιες ουρές αυτοκινήτων και πεζών σχηματίστηκαν στους δρόμους, απ’ όσους γύριζαν στα σπίτια τους μετά την αναγκαστική εγκατάλειψη.


http://www.atik-online.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com