...................

15 Φεβ 2016

«SOFTEX»: Συγκέντρωση των εργαζομένων στην αποθήκη της πολυεθνικής «Bolton»

Έξω από την αποθήκη της πολυεθνικής «Bolton» στο Βοτανικό, συγκεντρώθηκαν το πρωί της Δευτέρας οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της «Softex», που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε κινητοποιήσεις ενάντια στην απόφαση της πολυεθνικής να βάλει λουκέτο στο εργοστάσιο.
Οι 131 εργαζόμενοι απειλούνται να βρεθούν στην ανεργία, καθώς τα σχέδια της πολυεθνικής ιδιοκτήτριας της «Softex», προβλέπουν το κλείσιμο του εργοστασίου. Μάλιστα, αφορμή για να δρομολογηθούν τα σχέδια αυτά στάθηκε η πυρκαγιά που κατέστρεψε μέρος της μονάδας τον περασμένο Ιούλη.
Η νέα παρέμβαση των εργαζομένων και του επιχειρησιακού τους σωματείου έγινε στην αποθήκη, όπου συγκεντρώνονται τα εμπορεύματα που διαθέτει η «Bolton» στην ελληνική αγορά (μεταξύ αυτών τα προϊόντα «Rio Mare», «UHU», «Neutro Roberts», «Omino Bianco», «Somatoline Cosmetics» κ.ά.). Αποτέλεσμα της παρέμβασης ήταν τα φορτηγά να φύγουν από την αποθήκη χωρίς να φορτώσουν ή να ξεφορτώσουν προϊόντα.
Παράλληλα με το καθημερινό πρόγραμμα δράσης, το επιχειρησιακό σωματείο προχωρά σε αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Οι εκλογές θα γίνουν στις 25 και 26 Φλεβάρη στα γραφεία του σωματείου, στο εργοστάσιο της «Softex».

http://www.902.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com