...................

12 Φεβ 2016

Λαϊκή Αντίσταση - Α.Α.Σ.: Συγκέντρωση αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες στην Αμφιάλη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της Λαϊκής Αντίστασης – Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας την Πέμπτη 11 Φλεβάρη, στις 6:30 μ.μ. στην Πλατεία Νίκης στην Αμφιάλη. Στόχος της μαζικής αυτής παρέμβασης ήταν να εκφράσει την αλληλεγγύη μας προς τους πρόσφυγες, να καταγγείλει τον πόλεμο των ιμπεριαλιστών που γεννά τα καραβάνια των μεταναστών και την κυβέρνηση που πρόθημα προωθεί τα σχέδια εγκλεισμού τους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Δεκάδες αγωνιστές με πανό και πλακάτ φώναξαν συνθήματα και μοίρασαν προκηρύξεις καλώντας το λαό να παλέψει ενάντια στον πόλεμο και την εξαθλίωση των ιμπεριαλιστών και των ντόπιων υποτακτικών τους. Από την πλατεία Νίκης ξεκίνησε η πορεία που μέσω της Τσαλδάρη και το Νερό έφτασε στο δημαρχείο Κερατσινιού-Δραπετσώνας όπου συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο, παρουσία του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Μετανάστευσης, με θέμα την ίδρυση hot spot στην περιοχή. Η πορεία ολοκληρώθηκε στην πλατεία Λαού στα Ταμπούρια.
Ενάντια στην τρομοκρατία των ιμπεριαλιστών, ενάντια στην επίθεση της κυβέρνηση και κόντρα στα φασιστικά παραληρήματα καλούμε το λαό και τη νεολαία να αγωνιστεί ενάντια τον πόλεμο και να υπερασπιστεί το δικαίωμα των προσφύγων στη ζωή, στην ασφαλή και ανθρώπινη διαβίωση. Αυτοί που βομβαρδίζουν τη μακρινή Συρία έχουν βυθίσει την εργατική τάξη και το λαό στη φτώχια και την εξαθλίωση. Η Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία θα συνεχίσει να καταγγέλλει την ιμπεριαλιστική θηριωδία και να καλεί το λαό να σταθεί στο πλευρό των προσφύγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com