4 Φεβ 2016

Πάτρα: Μια από της μεγαλύτερες κινητοποιήσεις στην πόλη.


Με τρεις συγκεντρώσεις στην Πάτρα εργαζόμενοι και αγρότες διαδήλωσαν μαχητικά στο κέντρο της πόλης. Στην πλ. Όλγας έξω από το ΕΚΠ τα πρωτοβάθμια σωματεία επαγγελματικοί και αγροτικοί σύλλογοι, στην πλ. Γεωργίου το ΠΑΜΕ-ΠΑΣΥ και στο Παραρτημα το ΣΜΤ, οι ΦΣ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΕΚ και Αναρχία ήταν τα απεργιακά ραντεβού που κατέβασαν χιλιάδες λαού στις μαζικές πορείες που ακολούθησαν.
Η Λαϊκή Αντίσταση-Α.Α.Σ. το προηγούμενο διάστημα με παρεμβάσεις σε χώρους δουλειάς και στα μπλόκα των αγροτών, με πανό, προκηρύξεις και αφίσες καλούσαν στην απεργιακή κινητοποίηση, ενώ οι Αγωνιστικές Κινήσεις προπαγάνδιζαν την απεργία στο πανεπιστήμιο.
Στην μεγάλη συγκέντρωση των σωματείων η ΛΑ-ΑΑΣ κατέβηκε με δικό της πανό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com