...................

8 Φεβ 2016

Συλλυπητήριο μήνυμα της Λαϊκής Ενότητας Εορδαίας για το χαμό του Μπάμπη Καραμανλίδη.

Τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας Εορδαίας εκφράζουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μπάμπη Καραμανλίδη, που έφυγε πρόωρα στα 63 του χρόνια.
Θα τον θυμόμαστε με την καλοσύνη του, με την εντιμότητά του, με την αισιοδοξία του, με το ζεστό χαμόγελό του.
Θα τον θυμόμαστε επίσης σαν έναν άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του για περισσότερα από 40 χρόνια, μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ(μ-λ), στο συλλογικό αγώνα για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα και να βελτιώσει τη ζωή των απλών ανθρώπων, για τη σοσιαλιστική και κομουνιστική απελευθέρωση της κοινωνίας από τα δεσμά της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης και καταπίεσης, του πολέμου και του ιμπεριαλισμού.
Και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να δικαιώσουμε τους κόπους και τα οράματά του.
Ο Μπάμπης με την ίδια μαχητικότητα, με την ίδια αγωνιστική διάθεση, προσπάθησε να νικήσει και τον ίδιο το θάνατο. Έστω για λίγο τα κατάφερε.
Καλό ταξίδι σύντροφε.

Λαϊκή Ενότητα (ΛΑ.Ε) Εορδαίας
8/2/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com