12 Φεβ 2016

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ! ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!

Από νωρίς η κυβέρνηση έδειξε τα δόντια της. Με μπλόκα της αστυνομίας ακόμη και γύρω από το κέντρο της Αθήνας στη Συγγρού, εμπόδισε τους πρώτους αγρότες να περάσουν και προχώρησε μέχρι και σε συλλήψεις. Συνελήφθησαν λοιπόν σύμφωνα με τον 902.gr ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου πρώην Δήμου Κρυονερίδας Χανίων Γιώργος Μαριδάκης και ο αγρότης Νίκος Μπουρμπάκης. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο ΑΤ Ακροπόλεως. Κατασχέθηκε επίσης και το αγροτικό όχημα με τις προμήθειες των διαδηλωτών από τα Χανιά.
Συγκεντρώσεις γίνονται και στο ΑΤ Ακροπόλεως και στο υπουργείο Ανάπτυξης. Στο τελευταίο οι αγρότες αντιμετωπίστηκαν με επιθέσεις των ΜΑΤ και με προσαγωγές.
Τα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι υπάρχουν κι άλλα μπλόκα της αστυνομίας στα διόδια. Τελικά λένε ότι θα επιτραπεί να μπουν στην Αθήνα καμιά 20αριά τρακτέρ για δύο ώρες. Υπάρχουν εκπρόσωποι μπλόκων που δηλώνουν ότι δε δέχονται αυτή τη ..."λύση" που συμφωνήθηκε αργά τη νύχτα.
Δίνοντας χέρι βοήθειας στη κυβέρνηση η ΝΔ δια μέσω Πλακιωτάκη δήλωσε στην ΕΡΤ ότι τα επεισόδια είναι οργανωμένη προβοκάτσια για να καλυφθεί η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο!!!
Οι αγρότες βρίσκονται ακόμη κοντά στο υπουργείο Ανάπτυξης, στη πλατεία Βάθης.
Είναι αναγκαίο να στηριχθούν οι συγκεντρώσεις των αγροτών. Να κατέβουμε όλοι στις σημερινές και αυριανές συγκεντρώσεις, να δώσουμε την μόνη απάντηση που ταιριάζει στη κυβέρνηση και τους πάτρωνές της:

H ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com