...................

6 Φεβ 2016

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Ρεμπέτικο-λαικό γλέντι του ΚΚΕ(μ-λ) σήμερα Σάββατο

Σήμερα Σάββατο 6/2  μετά τις 9 στην περιοχή της Δόμπολης-Εφορίας (οδός Δομπόλεως) στο "Νταλαβέρι" η κομματική οργάνωση του ΚΚΕ(μ-λ) διοργανώνει ρεμπέτικο-λαικό γλέντι με ζωντανή μουσική.
Φίλοι της οργάνωσης,συναγωνιστές, συνάδελφοι, και όλοι όσοι περπατήσαμε μαζί σε πορείες και αγώνες, άνθρωποι του μόχθου και άνεργοι οι οποίοι πιστεύουν ότι οι αγώνες μπορούν να αλλάξουν τη ζωή του λαού είναι καλεσμένοι για να γλεντήσουμε παρέα και να συζητήσουμε τα μεγάλα και μικρά ζητήματα.

Υπάρχει και 2ευρώ οικονομική ενίσχυση.

Κυκλοφόρησε και το σχετικό αφισάκι που καλεί για σήμερα

 

Αντίσταση στα Γιάννενα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com