....................................................

1 Φεβ 2016

Ανταπόκριση από το αγροτικό μπλόκο του λιμανιού της Ηγουμενίτσας

Την Κυριακή 31/1 εκατοντάδες αγρότες του νομού Θεσπρωτίας (περίπου 400) συμμετείχαν στο μπλόκο του λιμανιού της Ηγουμενίτσας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της τοπικής συντονιστικής επιτροπής. Η συγκέντρωση ήταν η πιο μαζική από όλες τις μέρες στο λιμάνι από την προηγούμενη Κυριακή όπου ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις.
Η Λαϊκή Αντίσταση παρευρέθηκε στη συγκέντρωση με πανό και μοίρασε την προκήρυξη της ενημερώνοντας ταυτόχρονα για την απεργία της Πέμπτης σε μία προσπάθεια να συνδεθούν οι αγροτικοί αγώνες με εκείνους όλου του λαού για να μην περάσει το νέο έκτρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com