....................................................

11 Φεβ 2016

Καταγγελία του ΚΚΕ(μ-λ)

Καταγγέλλουμε την κλιμάκωση της κυβερνητικής και κρατικής καταστολής, που εκφράζεται για μια ακόμα φορά με την κήρυξη της Αθήνας σε κατάσταση πολιορκίας από τις δυνάμεις καταστολής, ενόψει της πανελλαδικής συγκέντρωσης αγροτών στην Αθήνα. Η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τη δίκαιη οργή της φτωχομεσαίας αγροτιάς καταστρώνει σχέδιο αποκλεισμού της πόλης: Αστυνομικά μπλόκα θα στηθούν στις Αφίδνες, στην Ελευσίνα, στον Άλιμο, στο Χαϊδάρι, στην Αγία Παρασκευή και στον Πειραιά. Παρόμοια θα είναι η κατάσταση και στο κέντρο της πρωτεύουσας. Όπως παραδέχεται η κυβέρνηση, θα επιδιωχθεί η ασφυκτική επιτήρηση των αγροτών που θα έρθουν στην Αθήνα.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι μαθαίνει γρήγορα από τις προηγούμενες αντιλαϊκές κυβερνήσεις. Και την ίδια στιγμή που (εφαρμόζοντας τις οδηγίες της ΕΕ και την ΚΑΠ) ξεκληρίζει τη φτωχή και μεσαία αγροτιά και τρομοκρατεί τους αγωνιζόμενους αγρότες, την ίδια στιγμή υποκριτικά τους καλεί σε «εξαντλητικό διάλογο»!
Η εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα είναι σύμμαχοι με τη φτωχομεσαία αγροτιά σους αγώνες αντίστασης στην αντιλαϊκή επίθεση, γι’ αυτό και πρέπει να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αυτό αγώνα. Γιατί μια νίκη του θα αποτελεί νίκη όλου του λαού.

• Κάτω η κρατική καταστολή!
• Συμπαράσταση στον αγώνα των αγροτών!
• Ασφάλιση - Σύνταξη για όλο το λαό!
• Να ανατραπεί η αντιασφαλιστική επίθεση!

Παρασκευή12 Φλεβάρη 5:00 μ.μ., Πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς το Σύνταγμα.

Σάββατο 13 Φλεβάρη στις 10.30 π.μ., Πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς το Σύνταγμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com