....................................................

17 Φεβ 2016

Πανελλαδική αντιιμπεριαλιστική - αντιπολεμική καμπάνια και αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και τους μετανάστεςΤην ίδια στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διεξάγει την επίθεση στο δικαίωμα του λαού στην ασφάλιση και στη σύνταξη, συνεχίζοντας τη συνολικότερη επιβολή των «μνημονίων» και των αντιλαϊκών μέτρων που απαιτούν ΕΕ και ΔΝΤ…

…οι κίνδυνοι που εγκυμονεί για το λαό μας και τους άλλους λαούς η πολεμική ανάφλεξη στη Συρία, στη Μέση Ανατολή, και στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και συνολικότερα το ανέβασμα του θερμομέτρου των ενδο-ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσίας, αυξάνονται!

Η χώρα εμπλέκεται ολοένα και περισσότερο στα ΝΑΤΟϊκά πολεμικά σχέδια, ενώ τα κύματα των ξεριζωμένων προσφύγων απ' τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, συνεχίζονται αμείωτα. Φονικά «ναυάγια», καταστολή, εξαθλίωση και στρατόπεδα συγκέντρωσης είναι αυτά που τους περιμένουν.

Μπροστά στην κατάσταση αυτή, η Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία καλεί σε πανελλαδική αντιιμπεριαλιστική – αντιπολεμική καμπάνια και καμπάνια αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, το πρώτο 15ήμερο του Μάρτη.

Την Παρασκευή 4 Μάρτη 2016 
διοργανώνει κεντρική εκδήλωση στην Αθήνα, 
στις 7μμ στην ΑΣΟΕΕ, 
Αμφιθέατρο Β

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com