...................

4 Φεβ 2016

ΣΕΡΡΕΣ - Απεργία 4 Φλεβάρη

Με πρωτοφανή μαζικότητα (όλων των εποχών για τις Σέρρες) πραγματοποιήθηκε η απεργία με τρείς βασικές συγκεντρώσεις {Εργατικό Κέντρο-ΑΔΕΔΥ, ΟΕΒΕΣ, ΠΑΜΕ) και πολλές προσυγκεντρώσεις όλων σχεδόν των επιστημονικών-επαγγελματικών συλλόγων του νομού, και αγροτών από το μπλόκο του Προμαχώνα. Το «Μέτωπο Αγώνα Ενάντια σε Μνημόνια Κυβέρνηση ΕΕ και ΔΝΤ», όπου συμμετέχει και το ΚΚΕ(μ-λ), έκανε χωριστή προσυγκέντρωση και με διακριτό μπλοκ με προκήρυξη και συνθήματα κατέληξε στη συγκέντρωση και πορεία του Εργατικού Κέντρου, όπου μας δόθηκε και ο λόγος με μια μικρή ομιλία και χαιρετισμό.
Παρόλο που τα ποσοστά στην απεργία των δημοσίων υπαλλήλων δεν ήταν πολύ ικανοποιητικά (από 20-45 %), η αγορά των Σερρών αλλά και των γύρω χωριών είχε σχεδόν νεκρώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com