....................................................

2 Φεβ 2016

Γιάννενα: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 4/2 10:30 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Να μην περάσει η αντιασφαλιστική επιδρομή!

Η αντιλαϊκή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την κατάθεση του νέου αντιασφαλιστικού νόμου ανοίγει την πόρτα στον εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα.Υλοποιώντας κάθε μέτρο που προτείνει η Ε.Ε. με στόχο την διάλυση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων. Σε αυτή της την προσπάθεια έχει συμμάχους της την αντιπολίτευση της Ν.Δ. και τα άλλα συστημικά δεκανίκια καθώς και τα ιμπεριαλιστικά της αφεντικά (ΗΠΑ-Ε.Ε.).

Το νέο νομοσχέδιο για την ασφάλιση αφορά πρώτα και κύρια εμάς τη νεολαία εργαζόμενη και σπουδάζουσα. Εμείς είμαστε που όταν θα βγούμε, αν καταφέρουμε να τελειώσουμε τη σχολή, θα αναζητήσουμε δουλειά στα voucher και τα πεντάμηνα, που θα περιπλανηθούμε στην ανεργία και τα αδιέξοδα. Έχουμε όλους τους λόγους να μπούμε στην πάλη μαζί με το λαό. Να συγκροτήσουμε μέτωπο εργαζομένων-αγροτών και φοιτητών ώστε να μπει φραγμός στη νέα αντιασφαλιστική επιδρομή.

Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλη τη νεολαία με πλήρη ασφάλιση και δωρεάν περίθαλψη
Αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις στο κόστος της ζωής.

Κάτω τα παλιά και νέα μνημόνια

Κάτω το νέο αντιασφαλιστικό έκτρωμα!

http://agonkiniseis-ioa.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com