....................................................

20 Ιαν 2016

ΜΑΤ και αστυνομικές δυνάμεις για να σπάσει η απεργιακή περιφρούρηση στην SKOT (VIDEO)

ΜΑΤ και αστυνομικές δυνάμεις σε βάρος των απεργών εργατών της SKOT στην Μάνδρα επιστράτευσε τα ξημερώματα της Τετάρτης 20 Γενάρη η εργοδοσία, προκειμένου να περάσει απεργοσπαστικό μηχανισμό και διευθυντικά στελέχη εντός του εργοστασίου.
Συγκεκριμένα οι δυνάμεις των ΜΑΤ και των αστυνομικών απώθησαν την απεργιακή περιφρούρηση των εργατών της SKOT που βρίσκονταν στην είσοδο του εργοστασίου. Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι του εργοστασίου έχουν ξεκινήσει απεργιακές κινητοποιήσεις από την Τετάρτη 13 Γενάρη απαιτώντας την επαναπρόσληψη συναδέλφου τους, μέλος του σωματείου, καθώς και την καταβολή των δεδουλευμένων για όλους. Παράλληλα προχωρούν σε επ αόριστον επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις.
Στο πλευρό τους βρίσκονται αλληλέγγυοι και η Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Χημική Βιομηχανία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com