...................

12 Ιαν 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ Μ-Λ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Προσφυγικό: Ανθρώπινη τραγωδία, ιμπεριαλιστική κτηνωδία!

Το ρολόι του κόσμου γυρνάει αντίστροφα. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες, μαζί με τους νατοϊκούς συμμάχους τους Αμερικάνους, βομβαρδίζουν και κλιμακώνουν τον πόλεμο σε Συρία και Μέση Ανατολή, με πρόσχημα την καταπολέμηση της τρομοκρατίας του ISIS. Αυτές οι ωμές εγκληματικές επεμβάσεις, είναι η μόνη αιτία που ξεριζώνει εκατομμύρια ανθρώπων από τις πατρίδες τους και τους οδηγεί στην προσφυγιά είτε να επιλέξουν θάνατο από βόμβες είτε από πνιγμό. Όσοι αποκρύπτουν τις πραγματικές αιτίες, όσοι καλύπτουν τον ρόλο των Ευρωπαίων και Αμερικάνων ιμπεριαλιστών, συμβάλλουν σαν υποτελείς στην διαιώνιση του προβλήματος, αλλά και αφήνουν ανοιχτό το έδαφος στους φασίστες σε κάθε χώρα να αναπτύσσουν ρατσιστική, φασιστική δράση.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υποτάσσεται στην πολιτική των πολεμοκάπηλων ΗΠΑ – ΕΕ – Ρωσία, στους πολεμικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ, παραχωρεί βάσεις, έδαφος, αέρα στις πολεμικές επιχειρήσεις τους, υπό το δόγμα «Ανήκομεν στη Δύση». Εφαρμόζει τις επιταγές της ΕΕ και στο προσφυγικό και τείνει να μετατρέψει τη χώρα σε ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων.
Απέναντι στη νέα θηριωδία και την επέλαση Αμερικάνων – Ευρωπαίων και Ρώσων οφείλουμε να αντιτάξουμε την ανάπτυξη ενός ισχυρού Αντιπολεμικού – Αντιιμπεριαλιστικού – Μετώπου που θα καταδικάζει τον πόλεμο και θα εκφράσει τη γνήσια αλληλεγγύη προς όλους τους δοκιμαζόμενους λαούς.

Η Κομματική Οργάνωση Ανατολικών Συνοικιών του Μ-Λ ΚΚΕ
σας προσκαλεί σε εκδήλωση με θέμα:

Προσφυγικό: ανθρώπινη τραγωδία, ιμπεριαλιστική κτηνωδία
την Κυριακή, 17 Γενάρη και ώρα 6.30μμ
στην Αίθουσα Δημαρχείου Υμηττού
(πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 1)

Στην διάρκεια της Εκδήλωσης θα προβληθεί βίντεο για το προσφυγικό

Μ-Λ ΚΚΕ
www.m-lkke.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com