....................................................

29 Ιαν 2016

Εκδήλωση για το Ασφαλιστικό στη Ξάνθη

Εκδήλωση για τις επερχόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό, 
και την απάντηση του λαϊκού-εργατικού κινήματος, 
θα πραγματοποιήσει η Λαϊκή Αντίσταση-ΑΑΣ στη Ξάνθη, 
το Σάββατο 30/1, στις 7.00μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.


Το πρωί του Σαββάτου στις 11.00, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση-πορεία στην κεντρική πλατεία, για την καλύτερη προπαγάνδιση της απεργίας. Την Πέμπτη 4 Φλεβάρη, μέρα γενικής απεργίας, θα γίνει προσυγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας στις 10.00. 
Τα παραπάνω αποφασίστηκαν σε σύσκεψη για την κοινή δράση που κάλεσε η ΛΑ-ΑΑΣ την Τρίτη 26/1, όπου παρεβρέθηκαν εκπρόσωποι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΣΕΚ, και της ΛΑΕΝ. Η πρόταση της ΛΑ-ΑΑΣ ήταν η συνδιοργάνωση της εκδήλωσης του Σαββάτου, όμως παρά την αρχική συμφωνία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (η ΛΑΕΝ είχε δηλώσει εξαρχής αδυναμία), τελικά λόγω προβλημάτων στο να βρεθεί ομιλητής, η συνδιοργάνωση δεν προχώρησε. 
Η ΛΑ-ΑΑΣ ήδη κινείται με καθημερινές παρεμβάσεις στο κέντρο της πόλης, σε εργασιακούς χώρους (Πλαστικά, ΣΕΚΑΠ, e-value), στο πανεπιστήμιο, καθώς και σε στέκια μειονοτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com