....................................................

6 Ιαν 2016

Θεσσαλονίκη: Νέα σωρεία δικών για δεκάδες κατοίκους της Ευκαρπίας.

Στις 8 του Γενάρη δικάζονται στο β' μονομελές πλημμελειοδικείο στη Θεσσαλονίκη 25 κάτοικοι της Ευκαρπίας. Ακολουθεί σωρεία δικών, 3 πρόκειται να γίνουν τον Φλεβάρη, με στόχο να κάμψουν το άκαμπτο φρόνημα των κατοίκων της Ευκαρπίας, που σήκωσαν το κεφάλι ενάντια στα σχέδια υποβάθμισης της ζωής και του τόπου τους, ενάντια στο ΣΜΑ Ευκαρπίας και την καύση σκουπιδιών στον «ΤΙΤΑΝ».
Οι νέες δίκες είναι συνέχεια των προηγούμενων κυμάτων δικών τον Νοέμβρη και Δεκέμβρη του 2015 και πολλών περισσότερων τα τελευταία 2 χρόνια, που έστησε η εργολάβος εταιρία και ο ΦΟΣΔΑ. Μια συστηματική, συνεχής και επίμονη ‘’βιομηχανία’’ διώξεων που συνεχίζει παρά τις συνεχείς αθωώσεις των κατοίκων, προκειμένου να τους κάμψει ηθικά και οικονομικά.
Οι τόσες και τόσες φορές που σύρθηκαν ήδη οι κάτοικοι στα αστυνομικά τμήματα και στα δικαστήρια δεν κατάφεραν να κάμψουν την αγωνιστικότητά τους. Τα επόμενα κύματα των δικών δεν θα τα καταφέρουν.
Συνεχίζουν να εναντιώνονται στην παραπέρα υποβάθμιση του περιβάλλοντος, στα κάθε λογής αρπακτικά που περιφέρονται μέσα κι έξω από δήμους και περιφέρειες της χώρας μας, που μυρίστηκαν την λεία από την διαχείριση των απορριμμάτων χωρίς να υπολογίζουν τα περιβαλλοντικά και κοινωνικά κόστη.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί τις δήθεν «αναπτυξιακές» επιλογές και κάνει γαργάρα την καύση των σκουπιδιών.

Να συμπαρασταθούμε όλοι μας στους δικαζόμενους αγωνιστές και να απαιτήσουμε με την παρουσία μας την ΑΘΩΩΣΗ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com