...................

6 Ιαν 2016

Να αφεθεί ελεύθερος ο Τζαβέντ Ασλάμ που συνελήφθη μετά από μήνυση της πρεσβείας του Πακιστάν

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Να αφεθεί ελεύθερος ο Τζαβέντ Ασλάμ που συνελήφθη μετά από μήνυση της πρεσβείας του Πακιστάν
Η σύλληψη του επικεφαλής της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος και μέλους του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθήνας Τζαβέντ Ασλάμ μετά από μήνυση του Γενικού Γραμματέα της πρεσβείας του Πακιστάν στην Αθήνα είναι ένα δώρο της Ελληνικής Αστυνομίας σε μια διεφθαρμένη διπλωματική αντιπροσωπεία, η οποία εδώ και 135 μέρες αντιμετωπίζει την καθημερινή διαμαρτυρία με κινητοποίηση έξω από την πρεσβεία, για τα μαύρα χρήματα που απαιτεί από τους μετανάστες για ανανεώσεις διαβατηρίων και επικυρώσεις εγγράφων.
Η μήνυση της πρεσβείας τον κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση, εξύβριση, απειλή κλπ.
Η ΕΛΑΣ είχε προχωρήσει σε κατασταλτικές προσαγωγές, παραπέμποντας μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας σε δίκες, όπου σε κάποιες επιβλήθηκαν πρόστιμα ενώ στις τελευταίες αθωώνονται συστηματικά.
Παρά τις μηνύσεις και τις καταγγελίες της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος για εμπλοκή του ίδιοι του Γενικού Γραμματέα σε απειλές με μαχαίρια ποτέ δεν προχώρησαν στη σύλληψη του.
Ο ίδιος είχε το θράσος να απειλεί ότι θα πάρει το όπλο του και θα πυροβολήσει τον Τζαβέντ Ασλάμ, αν συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις έξω από τη πρεσβεία! Είχε το θράσος να φωτογραφίζει την κατάθεση του Τζαβέντ Ασλάμ στο ΑΤ του Συντάγματος!
Προηγήθηκε την Κυριακή 3 Γενάρη εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά του πρέσβη στη Νίκαια, όπου πάλι η Αστυνομία απειλούσε με ξύλο την πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, αν δεν αποχωρούσε.
Απαιτούμε από την κυβέρνηση να σταματήσει τώρα τις διώξεις σε βάρος της Πακιστανικής Ενότητας Ελλάδος και του επικεφαλής της Τζαβέντ Ασλάμ και να προχωρήσει η διερεύνηση των στελεχών της πρεσβείας στην Αθήνα.
Καλούμε τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης να σταματήσουν τις κατασταλτικές μεθοδεύσεις της ΕΛΑΣ.
Καλούμε τα συνδικάτα, την αριστερά, τις κινήσεις αλληλεγγύης στους μετανάστες και τους πρόσφυγες , το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου της Αθήνας να καταδικάσουν την καταστολή και την συνεργασία με τη διεφθαρμένη πρεσβεία του Πακιστάν.

Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ 6932828964

http://www.antiracismfascism.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com