...................

15 Ιαν 2016

Λευτεριά στους κομμουνιστές πολιτικούς κρατούμενους στην Ουκρανία!


Μπροστά στα γεγονότα της Μέσης Ανατολής το ουκρανικό ζήτημα πέρασε κάπως σε δεύτερη μοίρα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εξελίξεις και ότι υπόθεση της Ουκρανίας έχει κλείσει για τους ιμπεριαλιστές, για τους λαούς και κυρίως για το λαό αυτής της χώρας η οποία δοικείται από ένα φασιστικό καθεστώς το οποίο έχει πλέον προχωρήσει στην απαγόρευση των κομμουνιστικών οργανώσεων, στις διώξεις, στις φυλακίσεις, στους βασανισμούς αγωνιστών, μελών και μη, αυτών των οργανώσεων. Ακόμη και η ζωή τους είναι πλέον σε μεγάλο κίνδυνο.
Αναδημοσιεύουμε αυτό το βίντεο για τους πολιτικούς κρατούμενους από την ιστοσελίδα του Borotba η οποία το ανήρτησε με το αίτημα της διάδοσής του. Είναι μεν στα αγγλικά αλλά αξίζει και να το δούμε αλλά και να το διαδώσουμε. Αλληλεγγύη στους αγωνιστές και στο λαό της Ουκρανίας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com