....................................................

31 Ιαν 2016

Μαζική παρέμβαση στη Ξάνθη

Μαζική παρέμβαση στην κεντρική πλατεία και πικετοφορία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης έκανε η Λαϊκή Αντίσταση το Σάββατο 30/1 στην Ξάνθη. Η παρέμβαση έγινε από κοινού με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τη ΛΑΕ, όπως είχε συμφωνηθεί στη σύσκεψη της Τρίτης, μόνο που η συμμετοχή των οργανώσεων αυτών ήταν πάρα πολύ περιορισμένη.
Επίσης βγήκε κοινή ανακοίνωση που καλεί στην απεργία της 4ης Φλεβάρη και σε προσυγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας στις 10 το πρωί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com