17 Ιαν 2016

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - Α.Α.Σ. ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη σημερινή (σ.σ.: χθες Σάββατο) συγκέντρωση που έγινε στη Θεσσαλονίκη για το ασφαλιστικό παρέμβηκε η Λαϊκή Αντίσταση - ΑΑΣ. Στο Άγαλμα Βενιζέλου συγκεντρώθηκαν περίπου 100 άτομα για το συλλαλητήριο που κάλεσε ο Συντονισμός πρωτοβάθμιων σωματείων.
Η Λαϊκή Αντίσταση - ΑΑΣ διακίνησε κείμενο σχετικά με τις επερχόμενες "αλλαγές-κατεδαφίσεις" στο ασφαλιστικό και παρέμβηκε με ξεχωριστό μπλοκ.
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν επίσης κι οι οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς ΛΑΕ, Ανταρσυα, ΟΚΔΕ.
Η βροχή που έπεφτε συνέχεια, έσωσε τα προσχήματα, μια και η μαζικότητα της συγκέντρωσης ήταν πολύ κάτω των απαιτήσεων της περιόδου, με την επίθεση στα ασφαλιστικά δικαιώματα που άνοιξε το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Οι διαδηλωτές κινήθηκαν σε μια μικρή διαδρομή στο κέντρο της πόλης (πλατεία Αριστοτέλους-Βενιζέλου) για να καταλήξουν στο Άγαλμα Βενιζέλου όπου και διαλύθηκαν.
Σίγουρα απαιτείται πολύ δουλεία ακόμα για να αρχίσουν να παίρνουν μαζικά χαρακτηριστικά τα βήματα πάλης ενάντια στο νέο τερατούργημα. Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί η Λαϊκή Αντίσταση - ΑΑΣ το επόμενο διάστημα στην πόλη μας.

http://aristeravoreia.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: