17 Ιαν 2016

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - Α.Α.Σ. ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη σημερινή (σ.σ.: χθες Σάββατο) συγκέντρωση που έγινε στη Θεσσαλονίκη για το ασφαλιστικό παρέμβηκε η Λαϊκή Αντίσταση - ΑΑΣ. Στο Άγαλμα Βενιζέλου συγκεντρώθηκαν περίπου 100 άτομα για το συλλαλητήριο που κάλεσε ο Συντονισμός πρωτοβάθμιων σωματείων.
Η Λαϊκή Αντίσταση - ΑΑΣ διακίνησε κείμενο σχετικά με τις επερχόμενες "αλλαγές-κατεδαφίσεις" στο ασφαλιστικό και παρέμβηκε με ξεχωριστό μπλοκ.
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν επίσης κι οι οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς ΛΑΕ, Ανταρσυα, ΟΚΔΕ.
Η βροχή που έπεφτε συνέχεια, έσωσε τα προσχήματα, μια και η μαζικότητα της συγκέντρωσης ήταν πολύ κάτω των απαιτήσεων της περιόδου, με την επίθεση στα ασφαλιστικά δικαιώματα που άνοιξε το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Οι διαδηλωτές κινήθηκαν σε μια μικρή διαδρομή στο κέντρο της πόλης (πλατεία Αριστοτέλους-Βενιζέλου) για να καταλήξουν στο Άγαλμα Βενιζέλου όπου και διαλύθηκαν.
Σίγουρα απαιτείται πολύ δουλεία ακόμα για να αρχίσουν να παίρνουν μαζικά χαρακτηριστικά τα βήματα πάλης ενάντια στο νέο τερατούργημα. Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί η Λαϊκή Αντίσταση - ΑΑΣ το επόμενο διάστημα στην πόλη μας.

http://aristeravoreia.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com