...................

14 Ιαν 2016

Κάλεσμα των Υπεραστικών


Ακούστε, “κατεβάστε” ελεύθερα, διαδώστε (αν το θεωρείτε σκόπιμο) τα τραγούδια που φτιάχνει η ομάδα μας. “Ρίξτε” τα σαν προκηρύξεις σε πόλεις και χωριά, αν πλησιάζουν, έστω και λίγο, τέτοια αξιοσύνη. Να φτάσουν σε κάθε εργάτη/τρια, ντόπιο/α και μετανάστη/τρια, σε κάθε εργαζόμενο/η, σε κάθε άνεργο/η, σε κάθε άνθρωπο που αντιστέκεται, που παλεύει για ζωή, που αγωνίζεται για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, ο σκοπός μας.
Κι αν τα τραγούδια γίνουν “σύμμαχοι” και “φίλοι” του, θα πει πως κάτι, ίσως, πετύχαμε. Κι αν γίνουν “όπλα” του, θα πει πως πρέπει να συνεχίσουμε.

https://soundcloud.com/yperastikoi/tracks

Καλή δύναμη, σύντροφοι!
Θα συναντηθούμε στους δρόμους, στους αγώνες που έρχονται!

υπεραστικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com