...................

15 Ιαν 2016

Κατάληψη ΟΑΕΔ από τους εργαζόμενους στα 5μηνα

Εργαζόμενοι και απολυμένοι στα πεντάμηνα προχώρησαν σε κατάληψη του κτιρίου του ΟΑΕΔ στη Σταδίου, μετά τις άκαρπες προσπάθειες να δουν κάποιο κυβερνητικό στέλεχος για τα αιτήματά τους και ενώ πραγματοποιούσαν την προανεγγελθείσα κινητοποίησή τους.

Δηλώνουν πως θα μείνουν μέχρι αύριο το μεσημέρι που είναι η μεγάλη πορεία για το ασφαλιστικό.
Το συντονιστικό εργαζόμενων στην κοινωφελή εργασία και συμβασιούχων Αττικής διεκδικεί:

Επιστροφή των απολυμένων στη δουλειά
Παραμονή όσων δεν έχουν απολυθεί ακόμα στη δουλειά
Επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους χωρίς προϋποθέσεις

Δελτίο τύπου εξέδωσε νωρίτερα το Συντονιστικό:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΑΕΔ από τις 13.00μ.μ.
Εργαζόμενοι σε πεντάμηνα Συντονιστικό Εργαζομένων
στην κοινωφελή εργασία και Συμβασιούχων Αττικής
Καλούμε τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπου, τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς σε ανοικτή συνέντευξη τύπου στις 18.30μ.μ. στον ημιώροφο του ΟΑΕΔ που τελεί υπό ΚΑΤΑΛΗΨΗ, για ενημέρωση σχετικά με την απόφαση του συντονιστικού αγώνα των εργαζόμενων και απολυμένων στα πεντάμηνα για κατάληψη του ΟΑΕΔ (Σταδίου 56) και κοινοποίηση των αιτημάτων του αγώνα μας που μετρά ήδη τρεις μήνες. Επίσης καλούμε συνδικάτα, σωματεία, συλλογικότητες, φορείς και τη νεολαία σε στήριξη του κοινού μας αγώνα.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΑ!!
ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!


Ενημέρωση από: http://www.pandiera.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com