....................................................

25 Ιαν 2016

5ΜΗΝΑ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 27/1/2016


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΤΙΚΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ
Συντονιστικό Αγώνα Εργαζομένων στα Πεντάμηνα και Συμβασιούχων Αττικής
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΓΩΝΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 /1/ 2016 στις 6μμ στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας 
(3ης Σεπτέμβριου 4 & Μάρνης)

Καλούμε όλους τους συνάδελφους στα 5μηνα που συνεχίζουν, είτε απολύθηκαν, Συμβασιούχους, Εργαζόμενους σε κάθε μορφής προσωρινής και ελαστικής εργασίας.
Απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα συντονισμού και αγώνα σε Σωματεία – Συλλόγους και συλλογικότητες εργαζομένων και ανέργων για τα επόμενα βήματα μας.

Συνεχίζουμε και διευρύνουμε τον αγώνα μας.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΑΝΕΡΓΙΑ και την ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΑ
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
  • Κατάργηση της ενοικιαζόμενης, προσωρινής και ελαστικής εργασίας.
  • Διεκδικούμε την ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ μας στην δουλειά και την παραμονή των νέων πενταμηνιτών στις θέσεις εργασίας τους. Δουλειά και όχι δουλεία! Σταθερή δουλειά με ίσα εργασιακά δικαιώματα και μισθούς.
  • Μόνιμο προσωπικό και μαζικές προσλήψεις στους ΟΤΑ και σε όλο το δημόσιο για ποιοτικές και δωρεάν υπηρεσίες και δομές, που να καλύπτουν τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες. Καμία ιδιωτικοποίηση άμεση ή έμμεση.
  • Απαιτούμε όλα τα προβλεπόμενα από την εργασιακή νομοθεσία! Αμοιβή με τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Πλήρη εργασιακά δικαιώματα.
  • Κατάργηση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ που σκοπό έχουν μόνο την ανακύκλωση των ανέργων.
  • Επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους χωρίς προϋποθέσεις!!
  • Τασσόμαστε κατά του νέου ασφαλιστικού!!
Όχι άλλοι θάνατοι στο βωμό του κέρδους!!
Όχι άλλοι θάνατοι για 19 ευρώ μεροκάματο!!
Όχι στον νέο εργασιακό μεσαίωνα!!

sintonistiko.pentamina@gmail.com / ergazomenoi.pentamina@gmail.com
http://ergazomenoisepedamina.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com