8 Ιαν 2016

Τρίκαλα: Κυριακή 10/1 εκδήλωση - συζήτηση: «Η αλληλεγγύη, η Συνδικαλιστική Δράση και η Ελευθεροτυπία ... ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ»

Η οργάνωση Τρικάλων του ΚΚΕ(μ-λ) στηρίζει την εκδήλωση-συζήτηση της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στους 9 δικαζόμενους αγωνιστές και δημοσιογράφους που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10/1 στις 18:00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Τρικάλων και τη μαζική συγκέντρωση στο χώρο των Δικαστηρίων τη Δευτέρα 11/1, ημέρα της δίκης.

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Η αλληλεγγύη, η Συνδικαλιστική Δράση και η Ελευθεροτυπία ... ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ». Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν εκπρόσωποι ομοσπονδιών εργαζομένων στα νοσοκομεία (ΟΕΝΓΕ και ΠΟΕΔΗΝ) και τον τύπο και θα γίνουν παρεμβάσεις από μέλη τοπικών σωματείων και συλλογικοτήτων.
Θυμίζουμε πως, το καλοκαίρι του 2014 οι απλήρωτες καθαρίστριες του Νοσοκομείου προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας, κλήθηκε η επιθεώρηση εργασίας και υπήρξε συμπαράσταση από αγωνιστές/ στριες, συνδικαλιστές, συλλογικότητες, σωματεία, συνδικαλιστικές παρατάξεις και οργανώσεις, ενώ το όλο θέμα πήρε ευρεία δημοσιότητα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης (και όχι μόνο), φανερώνοντας την ασυδοσία, και την τρομοκρατία της εργοδοσίας.
Στις 11 Ιανουαρίου (μετά από αναβολή ενός μήνα) δικάζονται στα Τρίκαλα συνδικαλιστές, αγωνιστές/ στριες, αλληλέγγυοι/ες στον αγώνα των καθαριστριών του Νοσοκομείου Τρικάλων και δημοσιογράφοι, που δημοσίευσαν κείμενα για το συγκεκριμένο θέμα. Η δίκη γίνεται μετά από μήνυση του εργολάβου καθαριότητας του Νοσοκομείου κατά εννιά (9) συνολικά ατόμων για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.
Καλούμε τους εργαζόμενους και τους ανέργους, τη νεολαία, τον κόσμο των κινημάτων και κάθε πολίτη που θέλει να εκφράσει την αλληλεγγύη του στους διωκόμενους, να συμμετέχουν στη συζήτηση.
Την Δευτέρα 9/1 στις 9:00π.μ. συμπαραστεκόμαστε στους 9 διωκόμενους κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, με μαζική συγκέντρωση στα Δικαστήρια Τρικάλων.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ 9 ΔΙΚΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ/ ΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com