....................................................

20 Δεκ 2015

ΚΚΕ(μ-λ): για την επίθεση στα μέλη της ΕΑΑΚ στη Θεσσαλονίκη

Η αστυνομική επίθεση ενάντια στους φοιτητές της ΕΑΑΚ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου, λίγο πριν ξεκινήσει η διαδήλωση αλληλεγγύης σε πρόσφυγες-μετανάστες, δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός, κρατικής βίας. Ούτε αποτέλεσμα του υπερβάλλοντος ζήλου, όπως διαρρέουν, υπερασπιστές της κυβέρνησης. Είναι πολλά και συχνά αυτά τα… «μεμονωμένα» γεγονότα τον τελευταίο καιρό. Και είναι ολοφάνερο πως αποτελούν τμήμα της επίσημης πολιτικής ενάντια σε όσους δεν συναινούν σε όσα ψηφίζει και εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Και προειδοποίηση στους εργαζόμενους και στον λαό για το πώς θα αντιμετωπιστεί κάθε αγωνιστική και διεκδικητική κινητοποίηση του.
Όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα, η επιχείρηση τρομοκράτησης θα πέσει στο κενό. Ο λαός δεν θα σκύψει το κεφάλι στους νέους διαχειριστές των μνημονίων και της αντεργατικής επίθεσης.
Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων και την παύση κάθε κατηγορίας εναντίον τους.
Καλούμε στην εκδήλωση της αλληλεγγύης στους φοιτητές που κτυπήθηκαν από τα ΜΑΤ, την Δευτέρα το πρωί στα δικαστήρια.

Θεσσαλονίκη 19-12-2015

Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης
ΚΚΕ(μ-λ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com